Reiki

Triskel Massages

Lichaam en geest in balans

Reiki

Het Japanse woord Reiki bestaat uit twee lettergrepen: Rei, dat het kosmische, universele aspect van de energie beschrijft, en Ki, de fundamentele levenskracht-energie die stroomt in alles wat leeft.

Met deze energie worden we geboren. Het is dan ook belangrijk dat we dagelijks voor aanvulling van nieuwe energie zorgen. Wanneer we ons gedurende lange tijd negatief gedragen en teveel energie verbruiken zonder ze terug aan te vullen, kunnen we lichamelijk en emotioneel ziek worden.

Als onze voorraad aan levenskracht te gering is, zijn we lichamelijk , emotioneel en geestelijk uitgeput. We gedragen ons dan geprikkeld, slecht gehumeurd en depressief.


Reiki is overal om ons heen en in ons aanwezig, en het wordt gegeven om te helpen genezen, maar nooit ter vervanging van medische zorg of medicatie. Reiki versterkt alle andere therapie├źn en activeert je eigen zelfgenezende vermogens. Een behandeling brengt harmonie en kalmeert de ontvanger. Het versnelt bovendien het genezingsproces na operaties. Reiki-energie is intens en je lichaam zuigt op wat het ervan nodig heeft.


Reiki heeft zoveel voordelen dat ze niet allemaal op te noemen zijn. Het beste is de energie te ontvangen en te kijken wat het met je doet. Door de behandelingen gaan mensen bewuster leven en omgaan met hun emotionele en fysieke klachten.

Het is een echte aanrader om spiritueel te ontplooien.


Als ik Reiki geef ben ik louter een kanaal tussen de ontvanger en zijn/haar hogere zelf. Op deze manier kan ik geen invloed uitoefenen op de behandeling. Hoeveel energie de ontvanger ontvangt, hangt af van zijn persoonlijke behoefte. Het verschilt van persoon tot persoon en elke behandeling is anders. Zelfs al zou men niet bewust openstaan voor de behandeling, dan nog ontvangt men de energie die men nodig heeft.


De Reiki Leefregels


    Vandaag, maak ik mij geen zorgen

    Vandaag, maak ik mij niet boos

    Vandaag, werk ik eerlijk en toegewijd

    Vandaag, ben ik dankbaar voor alles wat leeft

    Vandaag, ben ik vriendelijk voor iedereen.


Reiki 1ste en 2de graad en Reiki Master Usui en Golden Age.

Voor opleidingen en inwijdingen kan u me ook contacteren.


triskelmassage - Sint Job in't Goor